Diensten

Onze diensten

Woonkamer

Jouw woonkamer naar eigen smaak

De woonkamer is de spil van je huis, daar waar jij en je partner, kinderen, vrienden en/of familie samenkomen. Het is waarschijnlijk de belangrijkste ruimte van je woning. Maar smaak is veranderlijk en die ooit zo moderne woonkamer wordt ooit ouderwets. Ben je toe aan iets nieuws?

Keuken

Maak van je keuken een fijne plek om te koken

De keuken is een heel dynamische ruimte. Soms sta je er uren te koken, op andere momenten pak je gehaast wat eten uit de voorraad- of koelkast omdat je de deur uit moet. De functie kan ook veranderen door de jaren heen. Misschien zijn de kinderen wel het huis uit en blijft er veel meer tijd over. Daar hoort een mooie, nieuwe keuken bij, geschikt voor een uitgebreide kooksessie. Of misschien is een renovatie gewoon hard nodig. Wat je wensen ook zijn, wij horen het graag.  

Slaapkamer

Geef je slaapkamer een persoonlijke touch

Een goede nachtrust is van levensbelang. De slaapkamer vervult dan ook een essentiële rol binnen het huis, en daar hoort een ruimte bij die past bij je (slaap)gewoontes. Is daar een renovatie of verbouwing voor nodig? Klop dan gerust bij ons aan.

Badkamer

Realiseer de badkamer van jouw dromen

Altijd al gedroomd van een ruim ligbad of een inloopdouche met rainshower? Of ben je toe aan nieuwe tegels, omdat die oude echt niet meer kunnen. Wij kunnen je helpen om je badkamerwensen te verwezenlijken, hoe klein of groot je droom ook mag zijn. Of het nu om een compleet nieuwe badkamer gaat of slechts een renovatie.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schilderwerk

Geef jouw huis een frisse uitstraling

Schilderwerk is niet het meest spannende om aan je huis te laten doen. Dat snappen wij maar al te goed. Toch is het heel belangrijk. Niet alleen voor het aanzicht, maar ook omdat periodiek onderhoud essentieel is voor de levensduur van het huis. Wij nemen je deze tijdrovende klus graag uit handen. We gebruiken daarbij alleen de beste materialen. Het resultaat is dat je huis weer jaren vooruit kan.

Stucwerk

Jouw muren professioneel gestuct

De muren dragen een huis, maar ze zijn ook bepalend voor de look van je woning. Door het stucwerk door ons (over) te laten doen krijgt je huis de uitstraling waar je naar op zoek bent. Wij voorzien je van advies als je niet weet waarvoor je het beste kunt kiezen.

Vloeren

Een vloer die bij jou past

Vloeren Welke vloer past het best bij je huis? Er zijn tal van soorten, met ieder hun eigen voor- en nadelen. Het ligt er maar net aan welke functie en sfeer je voor ogen hebt. Uiteraard kunnen wij je vloer ook leggen en het onderhoud hiervan onder onze hoede nemen.

Project overname

Laat ons je bouwproject overnemen

Ben je een aannemer of eigenaar van een bouwbedrijf met iets te veel hooi op je vork? Wij zijn in staat om je projecten deels of zelfs volledig over te nemen. Wij nemen je zorgen uit handen en bieden de ondersteuning en kwaliteit die klanten van ons gewend zijn.

Overige werkzaamheden

Vertel ons jouw wensen, wij regelen het

De bovenstaande diensten zijn slechts een greep uit het werk dat wij voor jou kunnen verrichten. Wij zijn altijd bereid om mee te denken, dus laat het vooral weten als je bijzondere wensen hebt voor je huis, tuin (of tuinhuis). Neem vooral contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Galerij

Bekijk onze voltooide projecten

Contact

Neem contact met ons op

Heb jij verbouwplannen? Dan is het tijd om spijkers met koppen te slaan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.