06 - 416 763 82 mah@mrobouw.nl

Heeft u verbouwplannen?

 Voor iedere ruimte in en rondom uw woning kunnen wij u van dienst zijn!

Woonkamer

Om van uw huis een thuis te maken, speelt de woonkamer een belangrijke rol. Een ruimte die zich leent voor een sfeervol samenzijn! Wij bouwen een woonkamer die exact aansluit op uw wensen. Overweegt u een verbouwing van uw woonkamer? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we uw woonkamer kunnen laten transformeren in een thuis.

Keuken

Zonder dat we het doorhebben, kan de keuken zomaar de belangrijkste plek in het huis zijn! We zetten er koffie, drinken een glas, maken wereldmaaltijden en nemen uitgebreid de dag met elkaar door. Daarom vinden we dat de keuken mooi moet aansluiten op uw levensstijl. Zowel in stijl, materialen, kleuren, functionaliteiten en woonsituatie. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Slaapkamer

De slaapkamer is misschien wel de kamer in het huis waar u het meeste van uw tijd in zult besteden. Het is ook een kamer waar tot rust komen erg belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat een slaapkamer rust uitstraalt en er persoonlijk uitziet. Bent u van plan om de slaapkamer te verbouwen of te renoveren? Neem dan contact met ons op.

Badkamer

Bent u uw huidige badkamer zat en is het tijd voor een nieuwe badkamer? Of is uw badkamer gewoon aan renovatie toe? Geen probleem, wij helpen u met het bedenken, ontwerpen en verbouwen van uw nieuwe badkamer. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Schilderwerk

Eens in de paar jaar is het schilderwerk aan de beurt. Soms voor de looks, soms voor het nodige onderhoud en de levensduur van uw materialen of beide. Schilderwerk is een tijdrovende klus waar u secuur te werk moet gaan. Voor het beste resultaat en advies is het belangrijk om de beste materialen te gebruiken in combinatie met een professioneel en gecertificeerd bouw bedrijf zoals MRO Bouw. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Stucwerk

Mooi stucwerk kan bepalend zijn voor de look en feel van uw woning. Is uw woning toe aan een renovatie of bent u opzoek naar excellent stucwerk? Dan bent u bij MRO Bouw aan het juiste adres. Laat u door ons informeren en inspireren over de verschillende mogelijkheden!

Vloeren

Ook voor het leggen, onderhouden, renoveren en adviseren van uw vloerwerk is MRO Bouw u graag van dienst. Wij kunnen u adviseren op het gebied van verschillende vloeren en wat wellicht de beste maatwerk oplossing voor uw vloer is. Laat u informeren!

Tuinen

U heeft uw droomhuis gekocht, maar de tuin is nog niet helemaal naar wens? Of wilt u gewoon een frisse wind door uw tuin heen? Geen enkel probleem! Wij van MRO Bouw helpen u met het ontwerpen, adviseren, aanleggen, renoveren en onderhouden van alle soorten tuinen. Wij zijn in staat om uw tuin te laten transformeren in een droomtuin! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Project overname

Heeft u het als aannemer of eigenaar van een bouwbedrijf simpelweg te druk met projecten? Dan is MRO Bouw in staat om uw projecten deels of volledig over te nemen. Wij ontzorgen u volledig en ondersteunen daar waar nodig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Overige werkzaamheden

MRO Bouw is een allround bouwbedrijf die u helpt van op het gebied van tuinenaanleg en tuinhuizen tot en met vloeren, plafonds en het plaatsen van een nieuwe badkamer. Geen klus is voor ons te gek en laat u gerust informeren over de mogelijkheden!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

MRO Bouw is een professioneel bouwbedrijf met oog voor hoge kwaliteit, klantgericht werken en heldere communicatie. Het is ons doel om van uw woning een thuis te maken. Vanaf het in elkaar zetten van een kast tot en met de renovatie van uw huis bent u bij MRO Bouw bij het juiste adres. Uiteraard bent u met andere bouwprojecten ook van harte welkom. Vul hier vrijblijvend het contactformulier in en ervaar hoe MRO Bouw u verder kunt helpen!

Neem contact met ons op!

Wij komen graag met u in contact. U kunt ons elke dag van 07:00 tot 20:00u bereiken, ook op zaterdag van 09:00 tot 13:00u.

info@mrobouw.nl
06 – 41 676 382

Hartelijke bouwgroet,
Mah Maged