06 - 416 763 82 mah@mrobouw.nl

Wil je iets aan je huis laten doen?

Wij denken graag met je mee. Samen vinden we een oplossing die past bij je wensen en mogelijkheden. Je mag ons ook altijd vragen om advies over je huis. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Je kunt ons elke dag van 07:00 tot 20:00u bereiken, ook op zaterdag van 09:00 tot 13:00u.
info@mrobouw.nl
06 – 41 676 382

Woonkamer

De woonkamer is de spil van je huis, daar waar jij en je partner, kinderen, vrienden en/of familie samenkomen. Het is waarschijnlijk de belangrijkste ruimte van je woning. Maar smaak is veranderlijk en die ooit zo moderne woonkamer wordt ooit ouderwets. Ben je toe aan iets nieuws?

Keuken

De keuken is een heel dynamische ruimte. Soms sta je er uren te koken, op andere momenten pak je gehaast wat eten uit de voorraad- of koelkast omdat je de deur uit moet. De functie kan ook veranderen door de jaren heen. Misschien zijn de kinderen wel het huis uit en blijft er veel meer tijd over. Daar hoort een mooie, nieuwe keuken bij, geschikt voor een uitgebreide kooksessie. Of misschien is een renovatie gewoon hard nodig. Wat je wensen ook zijn, wij horen het graag.  

Slaapkamer

Een goede nachtrust is van levensbelang. De slaapkamer vervult dan ook een essentiële rol binnen het huis, en daar hoort een ruimte bij die past bij je (slaap)gewoontes. Is daar een renovatie of verbouwing voor nodig? Klop dan gerust bij ons aan.

Badkamer

Altijd al gedroomd van een ruim ligbad of een inloopdouche met rainshower? Of ben je toe aan nieuwe tegels, omdat die oude echt niet meer kunnen. Wij kunnen je helpen om je badkamerwensen te verwezenlijken, hoe klein of groot je droom ook mag zijn. Of het nu om een compleet nieuwe badkamer gaat of slechts een renovatie.

Schilderwerk

Schilderwerk is niet het meest spannende om aan je huis te laten doen. Dat snappen wij maar al te goed. Toch is het heel belangrijk. Niet alleen voor het aanzicht, maar ook omdat periodiek onderhoud essentieel is voor de levensduur van het huis. Wij nemen je deze tijdrovende klus graag uit handen. We gebruiken daarbij alleen de beste materialen. Het resultaat is dat je huis weer jaren vooruit kan.

Stucwerk

De muren dragen een huis, maar ze zijn ook bepalend voor de look van je woning. Door het stucwerk door ons (over) te laten doen krijgt je huis de uitstraling waar je naar op zoek bent. Wij voorzien je van advies als je niet weet waarvoor je het beste kunt kiezen.

Vloeren

Welke vloer past het best bij je huis? Er zijn tal van soorten, met ieder hun eigen voor- en nadelen. Het ligt er maar net aan welke functie en sfeer je voor ogen hebt. Uiteraard kunnen wij je vloer ook leggen en het onderhoud hiervan onder onze hoede nemen.

Tuinen

De tuin is het verlengde van je huis en daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. We helpen je graag met het ontwerpen van een gloednieuwe tuin of kunnen je huidige tuin transformeren tot jouw ideale plaatje.

Project overname

Ben je een aannemer of eigenaar van een bouwbedrijf met iets te veel hooi op je vork? Wij zijn in staat om je projecten deels of zelfs volledig over te nemen. Wij nemen je zorgen uit handen en bieden de ondersteuning en kwaliteit die klanten van ons gewend zijn.

Overige werkzaamheden

De bovenstaande diensten zijn slechts een greep uit het werk dat wij voor jou kunnen verrichten. Wij zijn altijd bereid om mee te denken, dus laat het vooral weten als je bijzondere wensen hebt voor je huis, tuin (of tuinhuis). Neem vooral contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

MRO Bouw is een professioneel bouwbedrijf met oog voor hoge kwaliteit, klantgericht werken en heldere communicatie. Het is ons doel om van uw woning een thuis te maken. Vanaf het in elkaar zetten van een kast tot en met de renovatie van uw huis bent u bij MRO Bouw bij het juiste adres. Uiteraard bent u met andere bouwprojecten ook van harte welkom. Vul hier vrijblijvend het contactformulier in en ervaar hoe MRO Bouw u verder kunt helpen!

Neem contact met ons op!

Wij komen graag met u in contact. U kunt ons op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00u bereiken.

info@mrobouw.nl
06 – 41 676 382

Hartelijke bouwgroet,
Mah Maged