Offerte aanvragen

Vraag gratis een offerte aan!

Heb jij verbouwplannen? Dan is het tijd om spijkers met koppen te slaan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.


  FAQ

  Veelvoorkomende vragen van onze klanten

  Voor direct contact en vragen kun je ons bereiken via telefoonnummer 06 41 67 63 82 of stuur een email naar info@mrobouw.nl.

  Het werkgebied van MRO Bouw omvat Noord-Holland, met specifieke focus op Alkmaar, Amsterdam, en Haarlem.

  Ja, bij MRO Bouw krijg je één keer een vrijblijvend voorstel aangeboden. Zo kun je zonder enige kosten ontdekken hoe we jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze gratis consultatie is onze manier om jouw kennis te laten maken met onze expertise en persoonlijke service.

  Ja, MRO Bouw is zeker actief op social media! Je vindt ons zowel op Facebook als op Instagram, waar we regelmatig updates delen over onze projecten, inzichten in de bouwsector en nog veel meer. Volg ons om op de hoogte te blijven!

  Na je aanvraag bij MRO Bouw duurt het ongeveer 2 weken voordat je jouw offerte ontvangt. We nemen de tijd om alles zorgvuldig door te nemen, zodat we je een nauwkeurige en gedetailleerde offerte kunnen bieden die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

  Onze diensten

  Jouw idee tot in de puntjes uitgewerkt

  Of je nu een elegante traprenovatie wilt uitvoeren of een stijlvolle aanbouw wilt realiseren, ons team staat voor je klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring brengen we elk project tot een succesvol einde. Bij ons staan kwaliteit en precisie hoog in het vaandel, en we hechten veel waarde aan jouw tevredenheid als klant. We werken nauw samen met jou om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om een groot of klein bouwproject, wij zijn jouw betrouwbare partner.

  Galerij

  Bekijk onze voltooide projecten

  Reviews

  Lees waarom onze klanten voor ons hebben gekozen

  Top communicatie!

  Tijdens het hele project fijne communicatie en goede uitleg. Aangezien ik zelf heel druk ben met mijn eigen bedrijf was het heerlijk dat ik alles uit handen kon geven.

  Bas van der hulst

  Meedenkend!

  Van begin tot einde was het een erg plezierige samenwerking. Mah luistert goed naar de wensen en denkt goed mee om samen tot een mooi resultaat te komen. Offerte die uitgebracht werd was duidelijk en heel gestructureerd. 

  Paul C

  Vakmannen!

  Al jaren mijn vaste aannemer.
  Van kleine klusjes tot een grote verbouwing, Mah en zijn mannen regelen het en staan altijd voor je klaar.

  JST